Produkt Film

fiml

 Voordelen

  • tot 7,000 stempels per uur
  • geïntegreerd stempelkussen
  • om en nabij 20,000 stempels per inkt vulling
  • makkelijk navulbaar
  • gecertificeerde inkt in zwart, groen of rood
  • perfecte afdruk zonder het ei aan te raken
  • tot 300,000 afdrukken per stempel
  • geen onderhoudskosten
  • schoon, eenvoudig en veilig
  • veel goedkoper dan inkjet

Prijzeneggid eierstempel 
rood, groen of zwart voor geinkt tot wel 30,000 afdrukken

met standaard ontwerp 
39,90 €**

met een individuele producent code of tekst in Arial 49,90 €**

met een eigen font keuze, logo's en graphics 59,90 €**


eggid eierstempel inkt
5 flesjes á 1,5ml (ongeveer 20,000 afdrukken/flesje) voor hervullen, rood, groen of zwart
11,90 €**

 

** alle prijzen excl. BTW plus 8,95 € (excl. BTW) vracht kosten (België, Nederland)

Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de bestelling schriftelijk. Afhankelijk van seizoensinvloeden zullen uw goederen binnen 2 tot 4 werkweken geleverd worden.

 

De stempel voor eierenHandmatig eieren stempelen – eenvoudig, snel en veilig

De eggid eierstempels van modico®  zijn een serieus alternatief voor het automatisch markeren van eiren met inkjet printers of stempelmachines. Met een snelheid van 7,000 eieren per stempel per manuur, kunt u ook eenvoudig grotere hoeveelheden eieren markeren.
 

In tegenstelling tot inkjet printers of stempelmachines, hebben de eggid eierstempels  totaal geen onderhoud nodig. De lange levensduur van de stempel met wel tot 300,000 afdrukken maken het markeren van eiren onverslaanbaar goedkoop.

Ook in geval van nood, als uw stempelmachine of inkjet printer er mee ophoud en u wacht op de monteur. Kunt u de dagelijkse eierproduktie stempelen  met de  eggid eierstempel .

Veilig stempelen

Met een flexibel tekstplaatje.

De eggid eierstempel heeft een flexibel tekstplaatje, wat zich zonder moeite aanpast aan elke ondergrond. U hoeft het ei niet meer aan te raken of uit zijn verpakking te halen waardoor ziektekiemen minder kans krijgen en het ei niet kapot gaat. Een lichte aanraking van het ei met de stempel  is voldoende voor de afdruk.
Geen gebroken eieren meer tijdens het markeren.
Snel stempelen

Met een geïntegreerde  inkt cartridge

De stempelinkt van de eggid eierstempels zijn reeds geïntegreerd. U heeft dus geen stempelkussen nodig. Hierdoor bespaard u zowel geld als tijd. Druk simpel de stempel op ei na ei en stempel zo doende wel 7,000 eieren per uur.

De eerste vulling van de stempel gaat ongeveer 30,000 afdrukken mee. Hierna kunt u gemakkelijk en snel de stempel hervullen en maakt u 20,000 afdrukken per refill.


Schoon stempelen

Met een perfecte kwaliteits afdruk.

De eggid eierstempel inkt is snel veegvast en veilig voor voedsel. Het tekstplaatje heeft een zeer hoge resolutie – de afdruk is daardoor haarscherp. Door de geïntegreerde inkt is geen stempelkussen nodig. Dus geen vieze inkt meer op uw handen.